Duchateau

Duchateau / Catering / Deinze / Traiteur / afhaal / take away / ...

Om ervoor te zorgen dat uw festiviteit bij alle gasten een mooie herinnering blijft, is vooral het eten en drinken van groot belang. Wij helpen graag erbij, van uw festiviteit of ontvangst een onvergetelijk moment te maken. Onze befaamde catering Duchateau is bij jong en oud in trek voor verschillende evenementen: bij verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten of andere evenementen, waar een gezellige sfeer en goed eten helemaal bovenaan staan, zijn wij graag uw partner.

Neem gewoon even contact op en wij vinden hiervoor een passende datum. U plant een feest? Wij verheugen ons, u daarbij te helpen en dit bijzondere event in uw leven op een bijzondere manier te verzorgen.


Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info!

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Oude Heirbaan 28, 9800 Deinze, België

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

Wie ben ik?!

Wie ben ik?!

Piet Vande Casteele - Duchateau

Laat ik mezelf eens kort voorstellen!

Ik ben 21 jaar en woon in Deinze.

Na mijn secundaire studies volgde ik een opleiding aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde tot chef-kok

Mijn honger was nog niet over dus hierna volgde ik een 7e specialisatiejaar gastronomie.

Tijdens dit traject nam ik deel aan de befaamde Bocuse d'Or wedstrijd (het wereldkampioenschap koken). Voor de Belgische commis selectie haalde ik de 1e plaats. Waardoor ik samen met chef Lode De Roover van restaurant Fleur de Lin in Zele mocht meedoen aan het EK. Enkele intensieve maanden later behaalden we een knappe 6e plaats, genoeg om ons te plaatsen voor het WK. In januari 2019 was het dan zover, we verdedigden ons landje in Lyon en behaaldden zowaar een 8e plek! 

Nu sta ik te popelen om jullie culinair te verwennen met mijn jeugdig enthiousasme op jullie feest!

Catering - Homecooking - ...

Catering - Homecooking - ...

Naar uw wens, op maat

Ontbijten, recepties, communies, verjaardagen, bruiloften, bbq-buffetten, walking dinners, homecooking, fine dining bij  u thuis,... noem het op en we kunnen het aanbieden!


Vertrekkende vanuit verse kwaliteitsproducten zijn wij uw exclusieve cateringpartner voor uw feest.


U wilt zonder zorgen kunnen genieten van uw feest en tegelijk uitpakken bij u gasten? Dan bent u hier aan het juiste adres


Neem contact op via het formulier en we zoeken naar de beste service op uw gelegenheid!

Foodtruck 'Cecile'

Foodtruck 'Cecile'

Eyecatcher op uw feest!

Foodtruck Cecile is een concept van Piet Vande Casteele. Vernoemd naar zijn meme Cecile zaliger, die woonde op de plaats waar deze oude eriba caravan omgetoverd is tot een hippe en klassevolle foodtruck!

U Kunt deze foodtruck boeken voor al uw evenementen, groot of klein. De truck is zowel inzetbaar als foodtruck, cocktailbar, onthaalstand, oesterbar, champagnebar, dj-booth, ginbar enz.. 

De truck is multifunctioneel, zo verzorgen wij ook uw dranken en/of cocktails op uw gelegenheid.
Al dan niet in combinatie met enkele hapjes of gerechtjes

Alles is bespreekbaar en geen uitdaging gaan we uit de weg. Neem gerust contact op voor meer informatie en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Crew

Crew

Meet my team!

Het team van Duchateau / Foodtruck ‘Cecile’ verzorgt uw feest steeds op een professionele doch toegankelijke manier, naar de wens van de klant. Goedlachs en gepassioneerd laten we de gasten kennismaken met de foods en drinks die we hen serveren, uiteraard met de nodige uitleg en formaliteit.

Ook voor recepties en walking dinners zorgen wij voor de nodige bediening, zo bent u altijd op uw gemak en kan u ten volle 100% genieten van uw moment.

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue